Дайте някакви сайтове или адреси на магазини.Ще ми се да взема нещо което да върши работа, да е надеждно и да си заслужава парите.Чувал съм и, че някои ксенони имат проблем с поставянето, заради ксеноновата крушка, че опира в дефлектора.дайте съвети.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте Xenon за късите на 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от краси Покажи съобщениеДайте някакви сайтове или адреси на магазини.Ще ми се да взема нещо което да върши работа, да е надеждно и да си заслужава парите.Чувал съм и, че някои ксенони имат проблем с поставянето, заради ксеноновата крушка, че опира в дефлектора.дайте съвети.
В сервиза сме монтирали доста негови продукти и твърдя,че е качествен и то на достъпни цени.Все пак ти си решаваш,но никога не сме имали рекламации.А момчето е супер точно.
http://www.............com/
----------mod-edit-spe4elist---------
Реклами се правят на определеното място, по определения начин!
Спазвайте правилата!Last edited by spe4elist; d.m.y г., 21:17.
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАз преди месец сложих на 156 ксенон Н7 на Луксима с 2 год. гаранция! И всичко си е наред за около 30-40 мин ми го поставиха момчетата и свети много добреALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеОпределено не си сбъркал.
Препоръчам го с 2-те ръце!
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EA%F1%E8%EC%E0Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 14:21.
Comment
-
Първоначално публикувано от bi40 Покажи съобщениеКолега колко парички ти излезе на късите ?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Вече инасталирах ксенона, взех го от един сайт xenon.bg - 99лв. Взех крушки H7C - 5000K , няма проблеми с монтажа, H7C крушките са по- къси от стандартните H7, и са почти точно толкова дълги , колкто халогенните.днес направих и реглаж, за щастие всички врътки за реглаж ми работят, и съм доволен.За сега няма интензивно присвяткване отсреща, даже няма изобщо.Надявам се, че не заслепява.Мн съм доволен от осветеността.това е, успех и на другиAlfa 156 2.4 JTD
Honda CBR600RR 2008
Comment
-
Първоначално публикувано от краси Покажи съобщениеВече инасталирах ксенона, взех го от един сайт xenon.bg - 99лв. Взех крушки H7C - 5000K , няма проблеми с монтажа, H7C крушките са по- къси от стандартните H7, и са почти точно толкова дълги , колкто халогенните.днес направих и реглаж, за щастие всички врътки за реглаж ми работят, и съм доволен.За сега няма интензивно присвяткване отсреща, даже няма изобщо.Надявам се, че не заслепява.Мн съм доволен от осветеността.това е, успех и на други
И кво стана-значи има по-къси H7-как не го видях това.ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от E.Stoimenoff Покажи съобщениеА каква е разликата с по-късия вариант ?!!?sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от E.Stoimenoff Покажи съобщениеА каква е разликата с по-късия вариант ?!!?ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic
Comment
Comment